Alexander Albon over contact met fans: ‘Ze weten nu veel meer van ons’

Red Bull Content Pool

De afgelopen tijd hebben veel coureurs besloten om te gaan simracen. Hier kunnen de fans meekijken doormiddel van een livestream. Alexander Albon geniet van het contact die hij kan hebben tijdens zo’n stream.

Bij een livestream is een coureur minder gefocust en kunnen kijkers zelfs vragen stellen. Hierbij neemt de coureur alle tijd, maar in een raceweekend is dat vaak niet het geval. Volgens Alexander Albon weten zijn fans nu veel meer van hem.

“Ik realiseerde mij dat de fans nu echt contact konden maken met de coureurs. Het is namelijk lastig om ons echt te leren kennen, maar ze weten nu veel meer”, zo zegt Albon tijdens de FIA eConference.

De interactie met de fans vond Albon erg leuk. Hij is van mening dat je tijdens een livestream heel open en eerlijk met iedereen kan praten. De Red Bull-coureur hoopt dat dit soort contact ook in de raceweekenden zal zijn.

“Ik zou niet weten waarom het tijdens het raceseizoen niet zou kunnen. Ik heb er echt van genoten en ik denk dan ook dat het in het vervolg zo doorgaat”, aldus de Thai.

Net binnen