Ferrari-medewerkers mogen fabriek niet in vanwege Coronavirus!

Hollandse Hoogte

Het Coronavirus, wat voor het eerst werd ontdekt in China, heeft haar weg naar Europa inmiddels gevonden. In Italië zijn er sinds afgelopen woensdag meer dan 200 mensen besmet geraakt met het virus en zijn er zeven personen overleden.

De Italiaanse overheid heeft een groot gedeelte van het Noorden afgesloten, waardoor er meer dan 50.000 mensen niet of amper hun eigen huis uit mogen. Dit gebied is erg dicht bij de Ferrari-fabriek in Maranello. Het management heeft nu maatregelen getroffen.

Medewerkers van Ferrari, die onlangs in het besmette gebied zijn geweest, mogen de fabriek niet meer in. Ook zijn alle tours door de fabriek afgelast. Gasten en fans zijn dus niet meer welkom. Het Ferrari-museum heeft haar deuren ook officieel gesloten.

Bahrein

Ondertussen heeft het WHO (World Health Organisation) laten weten dat men rekening moet houden op een Pandemie, een epidemie op wereldwijde schaal. Het virus heeft zich inmiddels in 34 landen genesteld, waaronder ook Bahrein.

Over een maand zal daar de Grand Prix van Bahrein plaatsvinden. Op dit moment is de organisatie van mening dat er geen gevaar is voor het evenement.