Giedo van der Garde: ‘Max Verstappen zit op zijn plek bij Red Bull’

Max Verstappen en zijn team hebben als doel om volgend jaar de jongste wereldkampioen ooit te worden. Tot en met eind 2020 heeft de Nederlander een contract bij Red Bull Racing. Van der Garde denkt dat hij op z’n plek zit bij het team, maar het is nog onduidelijk wat de plannen zijn voor Max in 2021.

Autocoureur Giedo van der Garde denkt dat Max wel op zijn plek zit bij Red Bull. “Hij heeft voorlopig nog een contract en dus zit hij nog wel even vast aan Red Bull. Ik denk dat hij zich echt bewezen heeft bij het team en dat hij daar ook geliefd is, dus ik denk dat hij daar wel goed zit.”

“Hij is duidelijk de eerste rijder en op een gegeven moment wil hij wel een auto en motor waarmee hij kan strijden voor overwinningen en uiteindelijk de wereldtitel.” Van der Garde denkt dat als Max geen goede motor krijgt aankomend jaar, dat hij serieus om zich heen gaat kijken.

“In 2021 komt er een nieuwe regelgeving en wie heeft dan de spullen voor elkaar? Wie heeft dan de motoren voor elkaar? Wie heeft dan het chassis voor elkaar?” Na het volgende seizoen lopen er veel contracten af dus zal er een heuse stoelendans plaatsvinden.

Net binnen