Honda zal weten hoe goed hun motor is na Singapore

Hollandse Hoogte

Honda introduceerde hun nieuwste motor tijdens de Grand Prix van België. Op de circuits van België en Italië zijn de Ferrari’s en Mercedessen sneller, daarom kunnen ze na Singapore pas echt bepalen of de nieuwe motor beter is. Dit circuit ligt de Red Bull namelijk goed.

“De verzamelde gegevens zien er goed uit, maar als je het over concurrentievermogen hebt, is het moeilijker te zeggen. De aerodynamische aanpassing op Monza is speciaal en het effect van de slipstream is enorm, dus we hebben meer tijd nodig om dat te analyseren.” Zo vertelt de Honda-topman Toyoharu Tanabe.

“Ik wil graag de gegevens van Singapore met maximale downforce hebben, zodat we meer gegevens kunnen krijgen. Dan hebben we een duidelijker beeld van onze positie. Maar ook andere auto’s verbeterden de afgelopen twee weekenden veel, dus het is moeilijk.”

Neem plaats in een Land Rover

Neem zaterdag 26 en zondag 27 oktober plaats achter het stuur van een Land Rover en beleef onder begeleiding van ervaren instructeurs van Land Rover Experience hoe het voelt om grenzen te verleggen, op de weg en offroad.

Klik hier: Neem gratis plaats in een Land Rover!

Laatste Nieuws