Jos Verstappen over de toekomst van Max Verstappen: “Er zijn allerlei opties voor 2021”

Hollandse Hoogte

De vader van Max Verstappen heeft verteld dat de toekomst van zijn zoon bij Red Bull afhangt van de auto in 2020. Het contract van Max Verstappen loopt af na het seizoen van volgend jaar. Als Red Bull Racing een winnende auto biedt, zal Max mogelijk langer blijven.

Jos Verstappen zegt het volgende: “Het belangrijkste is dat we een auto krijgen waarmee Max kan strijden om de titel. Volgend jaar zijn we sowieso nog bij Red Bull, maar alles staat nog open voor 2021.”

“Het hangt er echt vanaf of we in 2020 een auto krijgen waarmee we kunnen vechten voor het kampioenschap. We concentreren ons op volgend seizoen en zullen daarna verder kijken.” Aldus Jos Verstappen.

Wanneer het contract van Max afloopt bij Red Bull, zullen veel teams geïnteresseerd zijn in hem. Red Bull hoopt natuurlijk om Verstappen een snelle auto te geven zodat hij bij het team zal blijven.

Neem plaats in een Land Rover

Neem zaterdag 26 en zondag 27 oktober plaats achter het stuur van een Land Rover en beleef onder begeleiding van ervaren instructeurs van Land Rover Experience hoe het voelt om grenzen te verleggen, op de weg en offroad.

Klik hier: Neem gratis plaats in een Land Rover!

Laatste Nieuws