Lando Norris lovend over Lewis Hamilton: ‘Hij is een van de beste aller tijden’

De pas 19-jarige Lando Norris debuteert dit jaar bij McLaren, het team waar Lewis ook begon. Norris was altijd al fan van Hamilton en racet nu tegen zijn jeugdheld.

Norris keek als klein jochie al erg op tegen Hamilton en zijn huidige team. “Sinds ik jong was, is hij altijd al degene geweest waar ik tegenop keek. Sinds ik zes was heb ik het McLaren-team altijd gesteund. Hamilton is een van de coureurs waar ik sindsdien naar kijk en ik ben er blij voor hem.” Aldus Norris over Hamilton die afgelopen weekend het kampioenschap won.

De McLaren-coureur beschouwt Hamilton als een van de beste coureurs ooit. “Hij is de tweede coureur die zes wereldtitels haalt, alleen Schumacher deed hetzelfde, dus ik denk dat hij heeft bewezen hoe goed hij is. Hij is een van de beste aller tijden.”

Lando Norris zou in de aankomende twee races hard moeten vechten, hij zou nog als tiende of elfde kunnen eindigen in het kampioenschap. Momenteel staat de coureur met drie punten achter Sergio Perez en met vijf punten achter Daniel Ricciardo. McLaren is vrijwel zeker van een vierde plek in het constructeurskampioenschap.

Net binnen