Max Verstappen blikt vooruit naar Brazilië: ‘Hebben daar goede kansen’

Red Bull-coureur Max Verstappen heeft weer vertrouwen in een overwinning dit seizoen. Na de Grand Prix van Japan dacht de Nederlander dat een racewinst er niet meer in zou zitten, maar de resultaten van de afgelopen Grand Prix geven hoop.

Dat laat Max weten tijdens een Live evenement van sponsor Exact, waarbij hij vooruit kijkt naar de Braziliaanse Grand Prix. Volgende week zal de Formule 1 Interlagos aandoen, waar Verstappen vorig jaar eigenlijk had moeten winnen.

Dit ging helaas niet door, aangezien Estaban Ocon de raceleider van de baan tikte, toen hij zich van een ronde achterstand wilde ontdoen. Ocon rijdt dit jaar niet, dus verwacht Max een goede kans te hebben.

“Ik denk dat we in Brazilië goede kansen hebben. Vorig jaar waren we tijdens de race erg competitief. We hadden toen moeten winnen, maar helaas zat er een achterblijver in de weg. Ik kijk er in ieder geval naar uit om er terug te keren. Na een paar lastige weekenden gaat het weer beter, en ik denk dat we in Brazilië zeker voor een podium kunnen vechten”, aldus Verstappen.

Net binnen