Michael Schumacher krijgt geheime behandeling in Parijs

Hollandse Hoogte

Michael Schumacher is voor een geheime behandeling overgebracht naar een ziekenhuis in Parijs. De voormalig Formule 1-wereldkampioen liep in 2013 zwaar hersenletsel op tijdens een ski-ongeluk.

Het zou gaan om een stamcelbehandeling, de nieuwe techniek zal zijn hersenen moeten helpen met genezen van het ongeluk van 6 jaar geleden. Michael Schumacher is nog steeds aan het herstellen van het ongeluk.

De Franse krant Le Parisienmeldt het volgende over de behandeling: “Volgens onze informatie profiteert de voormalige kampioen van infusies van stamcellen die in het lichaam worden verspreid om een systemische ontstekingsremmende werking te verkrijgen. De behandeling moet dinsdagochtend beginnen, de patiënt verlaat in principe woensdag het ziekenhuis.”

De familie van Schumacher houdt zich al jaren stil over de situatie van de oud-coureur. Wel liet de oude teambaas van Ferrari, Jean Todt, een tijd geleden al weten dat hij weer Formule 1-races kijkt. Ook kijkt hij naar de Formule 2 waar zijn zoon Mick dit jaar in debuteert.

Laatste Nieuws