Ouders J.M. Correa: ‘Meerdere operaties nodig om longen veilig te krijgen’

In een nieuwe update omtrent de gezondheid van Juan Manuel Correa hebben zijn ouders laten weten dat de conditie van de F2-coureur op dit moment stabiel is. Voor de korte termijn is dit goed, op de langere termijn minder.

De ouders van Correa laten in een statement weten dat hun zoon de laatste tijd kleine stapjes heeft gemaakt in sommige levensfuncties. Maar aan de andere kant zijn er andere levensfuncties die er op achteruit gegaan zijn. De doktoren houden de Amerikaan in een kunstmatig coma, om alles zo stabiel mogelijk te houden.

“Wij geloven in de kracht van onze zoon en in zijn doorzettingsvermogen. De doktoren hebben bevestigd dat Juan Manuel meerdere en zeer ernstige verwondingen heeft, waaronder een hoop breuken. Daarnaast moeten er meerdere operaties aan te pas komen om de longen in een veilige staat te krijgen. Alleen dan kunnen de doktoren verder helpen”, zo schrijven de ouders.

Neem plaats in een Land Rover

Neem zaterdag 26 en zondag 27 oktober plaats achter het stuur van een Land Rover en beleef onder begeleiding van ervaren instructeurs van Land Rover Experience hoe het voelt om grenzen te verleggen, op de weg en offroad.

Klik hier: Neem gratis plaats in een Land Rover!

Laatste Nieuws