Robert Doornbos: ‘Jos Verstappen heeft zeker een boos appje gehad van Red Bull’

Volgens Robert Doornbos heeft Jos Verstappen vorige week bij Peptalk Red Bull wakker geschud. De Rotterdammer verwacht dat Verstappen sr. een appje heeft gehad vanuit kamp Red Bull.

Jos liet vorige week maandag weten dat er binnen Red Bull wat moest veranderen, om weer mee te kunnen strijden voor het kampioenschap. Ook liet hij weten bang te zijn voor wederom een verloren jaar, volgend seizoen.

Helmut Marko reageerde eerder al op de uitspraken van Jos, waarbij hij aangaf dat hij misschien iets te optimistisch was aan het begin van het seizoen, maar Robert verwacht dat er achter de schermen wel iets meer gevloekt is om tv-optreden van Verstappen.

“Jos had zeker een punt en hij heeft natuurlijk geen contract bij Red Bull, Max wel. Hij kan in principe ongegeneerd zijn mening geven. Maar hij heeft zeker een appje gehad vanuit Red Bull, iets van ‘zo is het genoeg’. Het team staat nu vol op scherp, die weten zelf natuurlijk ook wel dat Max volgend jaar weg is, als de auto niks is. In 2020 is het alles of niets”, zo laat Doornbos weten.

Net binnen