Sebastian Vettel: ‘Red Bull heeft een sterke indruk achtergelaten’

Hollandse Hoogte

Ferrari is weer terug op de plek waar ze horen te staan, maar zouden toch hard moeten vechten dit weekend. Vettel vreest voor Mercedes en Red Bull die er erg sterk uitzien op het circuit.

Het circuit ziet er ook goed uit voor de Red Bulls. De Ferrari-coureur ziet dat beide teams erg sterk zijn in Japan. “Mercedes is elke keer zo snel zodra ze naar buiten gaan. Daar komt nog eens bij dat Red Bull ook een sterke en comfortabele indruk heeft achtergelaten.” 

Eerder zei Lewis Hamilton al dat het spannend zou worden tussen de drie topteams, Vettel is het daar helemaal mee eens. “Ik verwacht een driestrijd met hen. Ik vermoed dat het heel erg spannend zal worden.” Aldus Sebastian Vettel.

De Duitse coureur denkt dat er meer uit de auto valt te halen. “Er zit nog wel wat meer in de wagen, maar je moet ook eerlijk zijn.” Ook Charles Leclerc vindt dit. “We hebben een gebrek aan snelheid, terwijl de balans niet eens dramatisch is.” Aldus de Monegask.

Neem plaats in een Land Rover

Neem zaterdag 26 en zondag 27 oktober plaats achter het stuur van een Land Rover en beleef onder begeleiding van ervaren instructeurs van Land Rover Experience hoe het voelt om grenzen te verleggen, op de weg en offroad.

Klik hier: Neem gratis plaats in een Land Rover!

Laatste Nieuws