Toto Wolff: ‘Verstappen en Red Bull vormen een serieuze partij’

Mercedes F1 Media

Toto Wolff kan niet wachten om dit weekend weer aan de slag te gaan. Echter verwacht de teambaas van Mercedes vanaf het begin al veel concurrentie van Verstappen en zijn team. 

Na maanden te hebben gewacht op de start van het seizoen, gaat het dit weekend eindelijk weer beginnen. “Het is fijn om weer aan de slag te mogen. Er hangt geen spanning, alleen anticipatie. Het zal wel raar zijn zonder afspraken en media. Alleen de rondetijden en prestaties tellen nog”, begint Wolff in gesprek met Kronen Zeitung.

Mercedes wordt gezien als de grote kanshebber op de wereldtitels, maar Red Bull en Ferrari zitten hen op de hielen. Ze beseffen zich wel dat ze de bokalen niet gemakkelijk in handen zullen krijgen. Wolff vreest vooral voor de gevaren van Verstappen en Red Bull.

“Verstappen en Red Bull zijn altijd erg sterk in Oostenrijk, zij vormen een serieuze partij. Daarnaast verwacht ik sowieso een aantal spannende battles tussen Red Bull en onszelf voor het wereldkampioenschap”, eindigt de Oostenrijker.

Net binnen