Weersvoorspelling Grand Prix van Oostenrijk: hele weekend heftige regenbuien!

Red Bull Content Pool

Het eerste raceweekend is er nu al één voor in de boeken. Het is namelijk pas de eerste race van het 2020-seizoen en er worden het hele weekend heftige regenbuien verwacht. 

Over exact een week gaat het eerste raceweekend van 2020 van start. De Formule 1 reist af naar Oostenrijk waar de eerste twee race worden verreden. Het circuit ligt Max Verstappen niet alleen al erg goed, maar er worden ook nog eens zware regenbuien verwacht. We hebben de Nederlander in deze weersomstandigheden vaak onvergetelijke dingen zien doen.

De thuisrace van Red Bull Racing zal heel chaotisch kunnen worden. Er wordt er over het hele weekend veel regen verwacht, met op vrijdag (vrije trainingen) en zaterdag (vrije training en kwalificatie) zelfs een onweersbui. Op de zondag, de dag van de Grand Prix, is er 90 procent kans op regen.

Hier en daar kunnen de weersverwachtingen nog veranderen, maar het ziet er tot nu toe veelbelovend uit. Het wordt de coureurs in ieder geval niet makkelijk gemaakt na zeven maanden geen race te hebben verreden.

Weerplaza

Net binnen